Politică

Liberalii și-au comandat sondaj la 22%. În realitate se duc spre 10%

Potrivit celui mai recent sondaj INSCOP, realizat la comanda liberalilor, dintre cei care sigur ar vota, 31,7 la sută ar alege candidaţii PSD, 22,3 % pe cei ai PNL, cu 2% mai mult decât în precedentul sondaj, iar 18,2 % ar opta pentru AUR. Sondajul cumpărat de PNL nu ar corespunde în realitate cu aceste cifre deoarece liberalii se duc vertiginos spre 10% din cauza politicii dezastruoase a guvernării Ciucă.

Deși recunosc că AUR este în creștere nimeni nu vorbește de faptul că PSD a scăzut la 28%, iar AUR îi suflă în ceafă din cauza gafelor repetate comise de guvernarea PSD/PNL.

Datele au fost culese în perioada 5 -19 februarie 2023 pe un eșantion de 3.000 de persoane cu vârsta de 18 ani și peste, se arată în document.

În ceea ce privește votul la alegerile parlamentare, sondajul INSCOP arată că 20,7% dintre respondenți nu ar participa la vot, în timp ce 46% ar merge categoric să voteze. USR este cotat la 11,2%.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Un comentariu

  1. CEAUSESCU A FOST CAINESTE UCIS, FARA JUDECATA NEVINOVAT FIIND….!! ACEST BUTUC INSTALAT DE ALTII LA COTROCENI,ACEST TRADATOR SAS-PRES ESTE VINOVAT DE INALTA TRADARE ,GENOCID IMPOTRIVA NATIEI ROMANE SI SABOTAJ MAXIM AL ECONOMIEI NATIONALE ….!!!!!!!!!!!!!!!! JUDECAT SI IMPUSCAT VA SA FIE,ALTFEL ROMANIA
    NU POATE MERGE MAI DEPARTE…!! ALIANTA CU BIDEN-YANKEI =NATO CU PRETUL DISTRUGERII ROMANIEI TREBUIE SA IA SFARSIT…!!!!!!!!!! Mdaaaa,romani tineti-va la rusi ca sa intre yankeii=NATO=SUA!! ,,România a antamat cu SUA, încă din 2021 problema susținerii Ucrainei în privința extinderii transportului pe Dunăre și Marea Neagră, ca parte a unui program special al SUA privind marea Neagră. Este vorba de „Black Sea Security Act of 2022” , un document ce a fost introdus în Senatul SUA vara trecută și a fost adoptat în decembrie de Comisia pentru Relații Externe a Senatului SUA. Pe lângă amenajările de la gurile Dunării, proiectul mai cuprinde și idea unei prezențe maritime stabile, permanente SUA în Marea Neagră. În acest plan, SUA își propune fie să convingă statele riverane ale Marii Negre să modifice Convenția, fie să fenteze prevederile acesteia punând navele temporar sub pavilion românesc. În acest scop se ia în considerare și crearea unei a patra baze militare americane, pe lângă cele de la Kogălniceanu, Deveselu și Câmpia Turzii. Deci se pedalează puternic pe România, care va deveni astfel o mare bază militară americană în care toate interesele naționale vor fi nu doar subordonate ci și călcate în picioare de interesele SUA. Deși existența Deltei Dunării este nu doar vitală ci și ultra strategică, pentru că este posibil ca o mare parte din ea să devină mocirlă, de dragul lui Zelensky și al partenerului strategic.. Si dacă tot vorbim de trădare, Să nu uitam de ACTUL semnat de Adrian Severin la data de 03.Mai 1997 de Adrian Severin la Kiev, Emil Constantinescu la data de 2 Iunie la Neptun si ratificat de Parlamentul Romaniei la 7 Iulie. Este vorba de ”Tratatul cu Ucraina”, prin care semnatarii,NU RO. ceda Ucrainei tot ce primise cadou de la Rusi, inclusiv Insula Serpilor. Iar asta se intampla in ciuda sau impotriva ”Declaratiei Parlamentului Romaniei privind referendumul din 1991 în care Romania iși apăra teritoriul și cetățenii. Dar acuma ești declarat trădător dacă pomenești de acea declarație.,,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button