Politică

Claudiu Târziu (AUR): Klaus Iohannis este probabil singurul cetățean român pe care nu-l îngrijorează ce fac ucrainenii acum pe canalul Bîstroe

Președintele Consiliului Național de Conducere al AUR, Claudiu Târziu, îl acuză pe președintele Iohannis de trădare de țară în cazul dragării Canalului Bâstroe.

„Klaus Iohannis este probabil singurul cetățean român pe care nu-l îngrijorează ce fac ucrainenii acum pe canalul Bîstroe. Culmea, Iohannis acuză oamenii politici că s-au „inflamat fără să verifice ce se întîmplă acolo”.

Nu știu pe unde a schiat în ultima vreme Iohannis, însă îl informez eu, de la București, că ucrainenii înșiși au confirmat oficial că aproape au dublat adîncimea canalului, precum și că ministrul de Externe al României a cerut de curînd Kievului, prin ambasadorul ucrainean, oprirea lucrărilor de dragare pe Bîstroe.

Iresponsabilitate. Nepăsare. Slugărnicie. Trădare.”, a scris senatorul AUR, Claudiu Târziu.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button