Politică

Baronul liberal Costel și incompetenții săi au aruncat la coș 150 milioane de euro

Cu anunțuri bombastice pe facebook, conferințe de presă și scrisori către Guvern, Costel Alexe anunța în 2021 înființarea unei asociații de infrastructură menită să atragă investiții de 150 milioane euro în drumurile din județ. O gafă birocratică a ucis proiectul din fașă. Funcționarii Consiliului Județean au întocmit greșit documentația de înființare a asociațieianunță 7 Iași.

La sfârșitul lunii ianuarie, magistrații au respins înregistrarea organizației din care trebuia să facă parte CJ și nouă primării din Iași, deoarece statutul entității prevedea un singur cenzor și nu o comisie de cenzori, așa cum cere legea. În 2021, Costel Alexe enumera proiectele asociației: drum de legătură între autostrada A8 și ruta Iași – Lețcani, șosea ocolitoare pentru Hârlău, și drum nou-nouț de la Iași la Vaslui. Tot la acea vreme, în limbaj de lemn, Costel Alexe explica importanța înființării asociației: „Dezvoltarea durabilă a județului Iași se bazează și pe o înțelegere a necesității abordării integrate pentru investițiile publice majore din zonă”, mai spune sursa citată.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button