Internațional

Atacuri puternice ale armatei ruse în Ucraina, în ultimele ore

Şeful Administraţiei Militare Regionale Donețk, Pavlo Kirilenko, a anunţat că un civil a fost ucis şi alţi zece au fost răniţi ca urmare a atacurilor ruseşti din ultimele 24 de ore, anunță RBC, potrivit Rador.

Într-un raport publicat duminică dimineaţă, oficialul precizează că decesul a fost înregistrat la Bahmut. De la începutul invaziei la scară largă, în regiunea Doneţk au fost ucişi 1.358 de civili, iar alţi 3.034 au fost răniţi. Acest bilanţ nu include victimele din Mariupol şi Volnovaha, localităţi aflate sub ocupaţie.

Drone iraniene în zona Dnipropetrovsk

Şeful Consiliului Regional Dnipropetrovsk, Mikola Lukaşuk, a raportat că noaptea de 11 spre 12 februarie a fost marcată de alerte de raid aerian, însă nu au avut loc bombardamente ruseşti.

Cu toate acestea, potrivit oficialului, ruşii au trimis drone să atace regiunea, însă aparatele de zbor au fost doborâte de forţele ucrainene. „Dronele inamice care au zburat spre noi au fost doborâte de forțele de apărare antiaeriană în drum spre regiunea Dnipropetrovsk” – a menționat oficialul. Lukaşul a transmis recunoștință apărătorilor ucraineni „pentru fiecare minut de pace și liniște”.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button