Politică

AUR își lansează lista de candidați la alegerile europarlamentare la Arenele Romane, pe 22 iulie

Alianța pentru Unirea Românilor lansează lista de candidați la alegerile europarlamentare din 2024 în cadrul unui eveniment public ce se va desfășura la Arenele Romane pe 22 iulie, începând cu ora 20.00.

Preşedintele AUR, George Simion, a nominalizat trei dintre candidaţii partidului pentru alegerile europarlamentare din 2024 – Avram Fiţiu, Cristian Terheş şi Gheorghe Piperea.

Potrivit reprezentanților AUR, alegerile pentru Parlamentul European, care vor avea loc în 9 iunie 2024, sunt cele mai importante din anul electoral viitor, deoarece ele imprimă direcția pe care românii o doresc pentru România.

AUR a ales să prezinte lista de candidați cu un an înainte de alegeri. Este o premieră pentru scena politică din România, unde partidele vechi ne-au obișnuit să ne prezinte candidații cu o lună sau două înainte de alegeri. Facem acest demers deoarece ne dorim ca toți cetățenii, precum și societatea civilă, să îi cunoască pe cei 50 de candidați pe care noi îi propunem”, au mai transmis cei de la AUR.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button