Politică

AUR le cere liberalilor să nu își mai bată joc de bucureșteni prin susținerea lui Nicușor Dan

Alianța pentru Unitatea Românilor (AUR) prin vocea Ramonei Ioana Bruynseels, coordonatorul Departamentului de Politici Publice al partidului, le cer liberalilor să nu își mai bată joc de bucureșteni prin susținerea politică a actualului primar general al Capitalei, Nicusor Dan.

„Liberalii își bat joc de bucureșteni – doar mimează interesul pentru locuitorii capitalei! În realitate îl susțin în continuare pe Nicușor Dan chiar dacă în capitala României, în secolul 21, mor oameni mușcați de câini, din cauza frigului din case sau pur și simplu…de sărăcie!

PNL susține în continuare practicile de până acum chiar și prin faptul că-i dau lui Nicușor Dan un ultimatum! Doar praf în ochii românilor.

Cerem liberalilor sa-i retragă imediat sprijinul politic lui Nicușor Dan! Doar așa pot dovedi, dacă mai pot, că le pasă de București!

M-am uitat la lista celor 10 puncte trasate lui Nicușor Dan.

Vom păstra și noi un ochi pe ele, dar, din păcate, cred că putem lansa pariuri câștigătoare pe cele mai multe dintre ele”, susține ea într-o postare pe pagina sa de socializare.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button