Politică

Ministrul Educației, Ligia Deca, a blocat orice persoană care vrea să îi lase un comentariu pe pagina oficială de ministru, de pe Facebook

Ministrul Educației, Ligia Deca, a limitat vineri după-amiază posibilitatea de a adăuga comentarii la postările de pe pagina ei de Facebook.

După cum se arată la cea mai recentă postare publicată de aceasta pe pagina oficială, de ministru, ultimul comentariu este adăugat acum 3 ore, la mesajul de miercuri, 1 februarie, referitor la “Ziua internațională a cititului cu voce tare”.

Amintim că, în urmă cu două zile, ministrul Educației, Ligia Deca, i-a retras atribuțiile de secretar de stat lui Florian Lixandru după ce acesta a criticat proiectele legilor Educației pe pagina sa de Facebook, pentru ca a doua zi, același ministru să i le dea înapoi.

Totul a pornit după ce Lixandru a criticat pe pagina sa de Facebook proiectele de legi Deca, acuzând faptul că retragerea atribuțiilor a fost făcută pentru „delict de opinie”.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Un comentariu

  1. Tza la oi, fmm de handicapata machidoneasca!!! Se vede de la 7 poste ce idioata este, o ajuta si fata si etnia!!! Neam de hoti, prostalai, putori, ingamfati. Locul lor este la puscarie. Cea mai imputita specie de pe lume sunt machidonii!!! Prosti cu diploma, de la ei a pornit aceasta vorba… Diplome luate cu banii de pe branza cu aracet si zer!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button