Politică

”Rolex” Bogdan: Coaliția cu PSD va rezista 100% pentru că Putin va câștiga alegerile din Rusia

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, zis ”Rolex Bogdan”, a declarat vineri seară, la emisiunea LIVE, de la Digi24, că „100% va rezista Coaliția cu PSD, pentru că Vladimir Putin va câștiga alegerile din Rusia și că este foarte probabil ca după asta lucrurile să devină și mai complicate în Ucraina. Liberalul a mai explicat că România are nevoie de un guvern stabil și că este nevoie ca liberalii și socialiștii să conviețuiască și să guverneze România împreună.

„Coaliția va rezista 100%, pentru că Vladimir Putin câștiga alegerile din Rusia și, foarte probabil, după asta lucrurile pot deveni și mai complicate în Ucraina, văzând discursuile sale din ultima perioadă, legate de testamentul lui Petru cel Mare, Gurile Dunării și Odesa”, a declarat Rareș Bogdan. Prim-vicepreședintele PNL a mai explicat că România are nevoie de un guvern stabil, cu o majoritate calificată în Parlament. „România are nevoie de un guvern stabil, de un guvern cu o majoritate calificată în Parlament și oricât de mult nu ne-am iubi noi, liberalii cu socialiștii, suntem nevoiți să conviețuim împreună și să guvernăm România împreună”, a mai spus Rareș Bogdan potrivir Digi24.ro

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button