Internațional

Rușii avansează în patru zone pe front: Atacuri aeriene și cu rachete pe întreg teritoriul Ucrainei

Trupele ruse desfășoară în mod activ recunoaștere și se pregătesc pentru o ofensivă în anumite zone. În ciuda pierderilor grele, Federația Rusă continuă să încerce acțiuni ofensive în direcțiile Liman, Bakhmut, Avdiivka și Novopavlov, informează Statul Major al Forțelor Armate ale Ucrainei în raportul de seară de la 1 februarie.

„Amenințarea atacurilor aeriene și cu rachete rămâne pe întreg teritoriul Ucrainei”, a avertizat Statul Major General al Ucrainei.

Pierderile totale de luptă ale Rusiei în Ucraina sunt, de asemenea, în creștere, potrivit Marelui Stat Major al Forțelor Armate ale Ucrainei: unitățile forțelor antirachetă și artilerie ale Forțelor de Apărare ale Ucrainei au lovit la 1 februarie trei zone de concentrare și punctul de control al rușilor, transmit oficialii ucraineni.

De la 1 februarie, pierderile totale de luptă ale Rusiei în Ucraina începând cu 24 februarie 2022 în rândul personalului au fost de aproximativ 128 mii 420 de persoane, potrivit forțelor ucrainene.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Un comentariu

  1. Nimeni din NATO/Occident nu vorbește de pierderile Ucrainei, care sunt catastrofale!…Ukra va capitula înainte de venirea primăverii, cu toate armele primite din Occident! Pe de altă parte, toți cei de mai su guiță că Rusia vrea să cucerească Ucraina, în condițiile în care, deja, jumătate din terenul fertil al Ucrainei aparține deja unor firme americane și datoriile Ucrainei față de SUA și alte state occidentale ajung la SUTE de miliarde de euro, pentru care aceștia vor cere toate resursele țării!…Deci, cine vrea să cucerească Ucraina?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button