Știrile 60m.RO

Ioana Ramona Bruynseels (AUR): Clotilde Armand întregește lista de lideri penali a USR

Președinta Organizației de Femei AUR, Ioana Ramona Bruynseels, afirmă că neomarxiștii de la București nu mai au loc la masa bogaților și mai nou fac coadă pe la DNA mai ceva ca baronii venali din PSD și PNL. Clotilde Armand întregește lista de lideri penali ai USR și se pare că nu va fi nici ultima, mai spune ea. 

”O adunătură imorală se agață de un pai. Neomarxiștii de la București nu mai au loc la masa bogaților și mai nou fac coadă pe la DNA mai ceva ca baronii venali din PSD și PNL. Au crezut că lor li se poate permite orice, chiar și să fure după bunul plac din banul public. Uite că li se îneacă corăbiile.

Clotilde Armand întregește lista de lideri penali ai USR și se pare că nu va fi nici ultima. Acum DNA nu mai e bun. Cum era doamna Clotilde? Fără hoție ajungem departe. Da, se pare că unii o să ajungă la ”pușcherie”, ca să cităm din clasici. Ei ne spun că DNA e forța opresivă și brațul de fier al guvernării PSD și PNL, însă dacă ne uităm cu atenție, tot baronii din PSD și PNL sunt cap de listă pe la DNA. Așa că mititeii neomarxiști din USR să își asume faptul că au băgat mâna în borcanul cu miere.

În 4 ani de mandat Clotilde Armand nu a făcut decât circ la Primăria Sector 1, dar pe banii contribuabilului. Sectorul 1 arată dezolant. E plin de gunoaie. Poate doamna Clotilde are impresia că e la modă să avem șobolani pe străzi ca la Paris și noi nu am știut. Mai nou, doamna Clotilde Armand vrea să închidă Primăria Sector 1. Păi mai bine nu pleacă ea acasă să își rezolve dosarele penale și lasă pe alții să se ocupe de viitorul Sectorului 1?”, scrie Ioana Ramona Bruynseels pe Facebook.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button