Politică

Circulaţia între Bârlad şi Podu Turcului, închisă din cauza zăpezii şi a viscolului

Circulaţia pe DN11A este închisă, duminică, între orele 03,30 – 14,00, între localităţile Podu Turcului şi Bârlad, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, au informat reprezentanţii Direcţiei Naţionale de Drumuri şi Poduri Iaşi, citată de Agerpres.

Potrivit autorităţilor, în zonă este viscol la sol care formează suluri de zăpadă ce îngreunează deszăpezirea.

Echipele Secţiei Drumuri Naţionale Bârlad acţionează în zonă pentru restabilirea circulaţiei, intervenind cu o autofreză, două pluguri de zăpadă, autobasculante dotate cu lamă şi răspânditor de material antiderapant.

La nivelul judeţului Vaslui, pe mai multe drumuri judeţene şi comunale se circulă cu dificultate din cauza zăpezii şi a viscolului. Conducătorii auto sunt sfătuiţi să circule cu prudenţă şi să-şi echipeze corespunzător autovehiculele.

În perioada 27 ianuarie, ora 10,00 – 29 ianuarie, ora 10,00, judeţul Vaslui se află sub avertizarea meteorologică de vreme severă ce vizează căderi de precipitaţii şi intensificări ale vântului, emisă de Administraţia Naţională de Meteorologie.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button