PoliticăȘtirile 60m.RO

TRĂDARE? De ce europarlamentarii Rareș Bogdan și Dacian Cioloș nu au aprobat autostrăzile și irigațiile propuse de Cristian Ghinea?

Dacă este să analizăm la rece putem constata că ministrul fondurilor europene avea dreptate: de ce să nu folosim banii așa cum considerăm noi de cuviință în loc să montăm panouri solare pe case din chirpici? Cam așa ceva vrea Uniunea Europeană și birocrații de la Bruxelles fie nu cunosc realitatea din țara noastră fie sunt rău voitori.

România are nevoie de autostrăzi, de spitale, de irigații și alimentare cu gaz în toate localitățile țării.

În ambele situații Cristian Ghinea ar fi trebuit să beneficieze de ajutorul lui Rareș Bogdan și a lui Dacian Cioloș. Primul este de la PNL, membru important în partid, al doilea este de la USR-PLUS, copreședinte. Cei doi ar fi trebuit să se asigure că documentul depus de către România este unul de acceptat. Ce au făcut aceștia: au asistat la executarea lui Cristian Ghinea.

Vorbim de amânarea plății a 30 de miliarde de euro, program ce ar trebui să ajute România.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button