Social

Asociația Grupul Zâmbetul Nostru mulțumește familiei Simion pentru ajutorul oferit celor cinci copii nevoiași din satul Schitu Duca

Unirea Principatelor Române a fost sărbătorită și în acest an la Iași de cei mari și mici. An de an ne prindem în Hora Unirii și a frăției pentru a serba ideea de unire în gânduri și-n simțiri pentru un viitor mai bun.

Astăzi, Asociatia Grupul Zambetul Nostru a primit cu bucurie vizita omului politic George Simion și a soției sale Ilinca Simion. Mișcat de cazul celor 5 copii din satul Schitu Duca, acesta nu a vrut să plece spre București fără a face un gest de omenie pentru copii.

Anul acesta copiii au serbat pentru prima dată în viața lor Ziua Unirii. George Simion a scos copiii la Muzeul Unirii, au dansat hora unirii, s-au bucurat împreună de o sesiune de shopping și au cumpărat haine pentru cei mici, după care i-a scos la restaurant pentru a lua masa. Pare o imagine desprinsă dintr-o zi normală de sărbătoare din viața unei familii de români. Însă pentru cei 5 copii au fost momente de trăire intensă pe care nu au mai avut șansa să le resimtă în trecut.

Mulțumim familiei Simion pentru că le-au dăruit copiilor aceste clipe unice de bucurie în zi de sărbătoare națională!

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button