Politică

Dan Tănasă (AUR): Un mesaj pentru angajații la stat care votează cu PSD, PNL și UDMR

Deputatul AUR, Dan Tănasă, lansează un mesaj retoric la adresa funcționarilor publici în contextul creșterii datoriei externe la circa 150 de miliarde de euro, cu mult peste 50% din PIB, fapt ce periclitează viitorul României ca stat de sine statător și nu numai.

„Ești un funcționăraș care lucrează într-o primărie, un minister, o agenție sau vreo deconcentrată și votezi PSD, PNL și UDMR pentru că ți-au mărit salariul. Din nou. Pentru tine nu contează că PSD, PNL și UDMR nu au construit spitale, școli, dispensare medicale și autostrăzi. Nu mai contează că sunt măriri făcute pe împrumuturi de miliarde de euro la cele mai mari dobânzi din UE. Practic, iei de la gura copiiilor și nepoților tăi pentru că sunt măriri pe datorie, nu din colectare de taxe și impozite venite din dezvoltare economică. Datorie pentru care plătim anual sute de milioane de euro comisioane și dobânzi. Milioane de români nu au acces la apă curentă, gaz, canalizare sau servicii medicale pentru că tu votezi PSD, PNL și UDMR de 33 de ani. Dar, pentru tine nu contează. Important este că tu ești un funcționăraș la stat iar ție PSD, PNL și UDMR ți-au mărit salariul.”, afirmă deputatul AUR, Dan Tănasă.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button