Opinii

Sorin Ovidiu Vîntu: Vei muri de foame. Tu, părinţii tăi, bunicii tăi. Ne putrezesc grânele în hambare şi portul Constanţa e blocat, exportăm cerealele Ucrainei

Afaceristul Sorin Ovidiu Vîntu, devenit în ultima vreme influencer, a postat un nou mesaj video pentru „generaţia” sa, aşa cum li se adresează urmăritorilor, în care îi avertizează pe români că ţara noastră se îndreaptă spre foamete, dacă menţine relaţiile cu Ucraina.

„Exista o anumita confuzie la nivelul societatii romanesti. Confuzie pentru patura de la trei sferturi in sus, pentru prostime sunt doar certitudini. Adevarul este ca daca nu se concentreaza puterea in mainile unui singur om, cum am spus inca de acum doi ani, anul asta vei muri de foame. Tu, parintii tai, bunicii tai. Lasa inghetatul de frig, lasa prostiile cu Ucraina. Noua ne putrezesc granele prin hambare ca sa exportam cerealele ucrainene prin portul Constanta, e blocat portul Constanta.

Îi pupam pe astia in fund… nu noi, desi am vazut si multi tampiti printre voi cu „slava Ucraina”, „slava Zelenski”. Urla „slava Romania”, ca camasa e mai aproape decat haina, iar ucrainenii sunt departe de a ne fi haina. Uite ce fac in Cernauti nenorocitii astia cu romanii tai. Stiu ca distanta, istoria, a pus o mare, mare departare intre tine si alti romani si nu-ti prea pasa. Dar lor le pasa si se intreaba de ce dracu ii sprijinim pe nenorocitii aia de ucraineni, in frunte cu nenorocitul de Zelenski. Dar pupati-i in continuare in fund.”, a mai spus afaceristul.

Sorin Ovidiu Vîntu contestă şi prezenţa pe teritoriul României a trupelor NATO, despre care spune că au fost detaşate în ţara noastră cu scopul de a înăbuşi eventuale revolte populare.

„Dar sa revenim pe meleagurile noastre. V-am plictisit deja: schimbati constitutia, puneti un singur conducator, dati jos actuala clasa politica. Prin mijloace pasnice, cu revolutie nu ai cum s-o faci. Americanii si europenii si-au adus soldati in Romania ca sa te impuste daca te revolti, nu ca sa te apere de rusi. Astia te vor impusca si pe banii nostri, noi platim sume uriase de bani ca sa intretinem armate straine pe teritoriul Romaniei. O tampenie. Americanii in alte parti platesc ca sa aiba baze militare. Iar noi ii platim, cu banii tai, banii pe care prostii ii varsa prin taxe si impozite.”, a mai declarat Vîntu.

În finalul ultimului său mesaj video, Sorin Ovidiu Vîntu face urmăritorilor săi câteva recomandări cinematografice, printre care şi serialul istoric turcesc „Ascensiunea Imperiilor: Otomanii”, a cărui a doua serie, dedicată luptelor Marii Porţi cu Vlad Ţepeş.

„Într-o nota mai optimista, intr-o postare de acum ceva vreme ti-am spus sa visezi. Visul este cel care te poate scoate din noroiul cotidian. Eu sunt un mare consumator de literatura si de filme SF. Evident, pe primul loc Star Trek. Ma ajuta sa visez ca vom zbura printre stele odata si-odata. Nu eu sau generatia ta, poate generatia copiilor tai. Urmaresc si acum, din cand in cand, unul dintre serialele Star Trek. In materie de filme, recomand serialele sud-coreene, exceptionale, si serialele istorice turcesti.

Ultimul serial, Otomanii, cel cu Vlad Tepes, am descoperit un actor roman formidabil, la nivelul marilor monstri sacrii ai cinematografiei romanesti.”, a încheiat Sorin Ovidiu Vîntu.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button