Internațional

Primarul din Dnipro îl acuză pe consilierul lui Zelenski: O gură de gunoi

Primarul orașului Dnepropetrovsk, Boris Filatov, l-a insultat pe Oleksiy Arestovich, consilier al șefului biroului președintelui Ucrainei Volodymyr Zelensky, după declarațiile acestuia despre motivele prăbușirii intrării unei clădiri rezidențiale din oraș. 

„Din prima zi a războiului, am spus că Arestovich este o vită narcistă și o gură de gunoi”, a scris el pe canalul Telegram.

El a adăugat că în biroul lui Zelensky, „cineva pariază clar pe el”. Filatov a remarcat că SBU și contrainformațiile „sunt obligate să răspundă” la astfel de declarații. 

Mai devreme, Arestovich a spus că racheta care a distrus intrarea unei clădiri înalte din Dnepropetrovsk a fost doborâtă de sistemul de apărare aeriană ucraineană. 

Cel puțin 20 de morți și peste 70 de răniți este bilanțul de duminică dimineață după ce o rachetă rusească a lovit un bloc de locuințe din Dnipro. 

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button