Politică

VIDEO Protestele silvicultorilor: Guvernul vrea să privatizeze pădurile pe o mână de arginți

Președintele Partidului Alianța pentru Unirea Românilor, George Simion, face apel la mobilizare în București și în țară. PSD, PNL și UDMR vor să privatizeze pădurile României. Liderul AUR și sindicaliștii din domeniu susțin că pădurile României vor ajunge pe mâninile mafiei lemnului din Austria, iar regia de stat Romsilva va fi privatizată printr-un proiect de lege dubios promovat de Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă cu susținerea din umbră a UDMR.

5000 de sindicaliști ai Federaţiei Sindicatelor Silva, protestează joi în faţa Guvernului, solicitând Executivului să renunţe la ideea privatizării pădurilor.

Membrii și simpatizanții AUR vor protesta pe 15 ianuarie, duminică – ora 14:00, la Sebeș și Rădăuți împotriva mafiei austriece, care defrișează pădurile României de la Egger și Kronoșpan.

„Duminică este protest la Sebeș și RĂDĂUȚI. Nu mai acceptați trădarea politicienilor români, jaful trebuie să fie oprit. În fiecare oră se taie 6 hectare de pădure, până la momentul protestului mai pierdem o pădure. Cine este beneficiarul acestei crime: companii străine. În fiecare an peste 6 miliarde de euro reprezintă această afacere.”, a declarat George Simion.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button