Politică

Acuzații dure la adresa regimului Zelenski: Trebuie să vă spunem adevărul. Au dus țara într-o fundătură. Ucraina nu mai are puterea să reziste

Kievul nu mai are puterea și armele pentru a-și menține pozițiile după capitularea de la Soledar, a declarat pe canalul său de YouTube Oleg Soskin, un consilier al fostului președinte ucrainean Leonid Kucima.

„Nu este nimic bun în față. Bakhmut va trebui lăsat dacă Soledar este pierdut. Tancuri, arme, toate acestea sunt promisiuni. Trebuie să vă spunem adevărul: nu vor exista arme pentru Ucraina în următoarele luni, iar presiunea din Rusia se intensifică. Ucraina nu mai are puterea să reziste acestei presiuni”, a spus el.

Potrivit acestuia, președintele ucrainean Volodimir Zelenski și guvernul său au dus țara într-o fundătură cu deciziile lor și continuă să distrugă tinerii, trimițându-i în prima linie.

„Și cine va fi responsabil pentru asta, Zelensky? El își va aduna lucrurile și se va spăla pe mâini cu (Andrey) Yermak și soția sa. Cine va fi responsabil (Mikhail) Podolyak, (Alexey) Danilov, ( Alexey) Arestovich sau (Alexei) Reznikov? Toți se spală pe mâini și gata”, a spus Soskin.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button