Știrile 60m.RO

CFR S.A. a fost amendată de Poliția Rutieră pentru nereguli la șantierul de la bariera Andronache. Ce probleme au fost constatate

Compania Națională de Căi Ferate CFR S.A. a fost amendată de Brigada Rutieră a Capitalei, miercuri, pentru șantierul de la bariera Andronache, unde au fost constatate mai multe probleme care țin de siguranța circulației.

„În urma verificărilor efectuate în teren de către polițiștii Brigăzii Rutiere s-au constatat disfuncționalități privind semnalizarea rutieră a lucrării. Având în vedere aceste aspecte, executantul lucrării a fost sancționat contravențional în conformitate cu prevederile art. 105 alin.1, pct.3 din OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, republicată, cu modificările și completările ulterioare”, au precizat polițiștii rutieri.

Amenda aplicată administratorului infrastructurii feroviare din România a fost cea minimă, în valoare de 3.045 de lei, potrivit clubferoviar.ro.

Șantierul de la bariera Andronache, deschis miercuri dimineață

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA a început, miercuri dimineață, lucrările de reparații la bariera de pe șoseaua Andronache, la trecerea la nivel cu Magistrala 800 București-Constanța. Șoseaua Andronache a fost închisă la barieră, iar șoferii deviați până la ora 21:00.

Vineri, 6 ianuarie, ar urma să înceapă un șantier similar și la bariera de la Petricani, tot cu închiderea circulației auto pe perioada lucrărilor.

Aici, lucrările ar fi trebuit să înceapă marți, 3 ianuarie, potrivit anunțului inițial al CNCF CFR SA, dar au fost amânate câteva zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button