Internațional

Vîntu: Doar un naiv poate crede că austriecii ne-au blocat să intrăm în Schengen. Sau că olandezii sau suedezii ne blochează!

Generație, doar un naiv poate crede că austriecii ne-au blocat să intrăm în Schengen. Sau că olandezii sau suedezii ne blochează! Nu, Uniunea Europeană. Axa principală, Germania- Franța. Ei nu ne vor în UE, decât cu un anumit preț, afirmă pe Facebook Sorin Ovidiu Vîntu.

„Ca să intrăm în NATO sau UE, Adrian Năstase a sacrificat enorm din economia românească. Bănci, sisteme financiare, sisteme energetice. A dat tot ca să intrăm în UE și NATO, americanilor, Bechtelul și alte înlesniri. Acum, ni se cere nici mai mult,  nici mai puțin decât tot gazul românesc. Asta e miza reală. Nemții, prin săgeți, gen Olanda sau Austria vor să pună mâna pe toate resursele României. Era de ajuns ca Biden să dea un telefon și toți să stea în genunchi. Pentru el suntem sluga perfectă”, mai susține Sorin Ovidiu Vîntu.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button