Internațional

Moscova pare neputincioasă în fața armamentului modern occidental: Rușii sapă tranșee în nordul Crimeii

Soldații ruși sapă tranșee în peninsula Crimeea, pe care au anexat-o ilegal în 2014. Astfel, au apărut tranșee în apropierea istmului de la sud de Armiansk și Suvorovo, potrivit imaginilor din satelit postate pe Twitter de analistul OSINT Brady Afrika, transmite publicația ucraineană Glavcom.

„Cele mai recente imagini din satelit arată tranșee construite de trupele rusești în nordul Crimeii. Aceste poziții au fost construite în cursul lunii trecute și sunt situate la aproximativ 10 km de regiunea Herson”, se arată în postarea lui Afrika.

H I Sutton, analist militar în domeniul apărării, a anunțat și el o nouă „barieră defensivă majoră” în interiorul portului din Sevastopol, cel mai mare oraș din Crimeea.

H I Sutton a declarat că barajul plutitor nou construit poate îngreuna situația pentru dronele maritime, care au fost folosite anterior asupra Sevastopolului de către armata ucraineană.

Analistul a spus că un atac efectuat în octombrie asupra portului a avut un „impact dramatic” asupra marinei rusești.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button