Social

Timiș: 21 migranți au intrat ilegal în țară

Poliţiştii de imigrări din cadrul Serviciului pentru Imigrări al Judeţului Timiş au preluat de la structurile Poliţiei de Frontieră, la sfârşitul săptămânii trecute, 21 de cetăţeni străini din Nepal, Maroc şi Sri Lanka, bănuiţi de trecere frauduloasă a frontierei de stat, respectiv tentativă la infracţiunea de trecere frauduloasă a frontierei de stat, relatează Agepres.

Astfel, poliţiştii de imigrări din Timiş au preluat de la Sectorul Poliţiei de Frontieră Sânnicolau Mare, vineri, 15 bărbaţi cu vârste cuprinse între 21 şi 37 de ani, trei din Nepal şi 12 din Maroc, care au intrat ilegal în România, arată un comunicat al Inspectoratului General pentru Imigrări (IGI) – Serviciul pentru Imigrări Timiş, remis, miercuri.

În aceeaşi zi, poliţiştii de imigrări au preluat de la Sectorul Poliţiei de Frontieră Lunga şase bărbaţi cu vârste cuprinse între 26 şi 42 de ani, toţi din Sri Lanka.

La momentul depistării, aceştia au solicitat azil, fiind preluaţi în Centrul Regional de Proceduri şi Cazare pentru Solicitanţii de Azil Timişoara, unde vor beneficia de toate drepturile, prevăzute de Legea 122/2006 privind azilul în România.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button