JUSTIȚIEPoliticăȘtirile 60m.RO

Primar liberal condamnat la un an de închisoare pentru refuzul de a i se testa alcoolemia

Traian Ogâgău, primarul PNL din Sângeorz-Băi, a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare pentru refuzul de a i se testa alcoolemia.

El a fost oprit de poliția din localitatea pe care o conduce și a refuzat să sufle în alcoolotest. Pentru acest lucru a fost dus în fața instanței și care a decis să îl condamne la un an de închisoare cu suspendare.

Primarul Traian Ogâgău este obligat să presteze și muncă în folosul comunității, activitate pe care o va desfășura chiar în instituția pe care o conduce.

Decizia poate fi atacată de către primar, dar are șanse mari să primească o condamnare cu executare deoarece judecătorii, dacă îl consideră vinovat, să constate că în continuare nu își recunoaște vina, deci nu manifestă penitență.

Dar primarul din Sângeorz-Băi nu a primit doar o condamnare. Se pare că necazurile se țin lanț de el. În februarie a primit și o altă condamnare. Se pare că judecătorii au considerat că s-a folosit de poziția pe care o are pentru a închiria câteva mii de metri pătrați din domeniul public către tatăl său.

Și de această dată primarul Traian Ogâgău consideră că s-a comis o nedreptate.

sursa: www.g4media.ro

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button