Politică

Cum șantajează băncile austriece companiile de stat care vor să-și mute conturile

Hai să vā zic una pescuitā pe teren în seara asta. Proaspătă, proaspătă. Ştiţi că sunt mare fan al PSD şi al populismului tâmp al acestui partid. Aşadar, Sorin Grindeanu a anunţat recent cā toate companiile din subordinea Ministerului Transporturilor îşi vor muta conturile de la BCR la CEC Bank pe motiv de boicot Austria. Ei, bine, s-au dus oamenii la BCR să-şi ia catrafusele, iar funcţionarii băncii le-au răspuns politicos:

– Sigur, dar pentru închiderea conturilor e nevoie de returnarea împrumuturilor luate de minister. (În traducere: vreţi să vă luaţi banii, daţi-i înapoi!), afirmă jurnalistul Silviu Sergiu de la Newsweek pe Facebook.

– Ăăăă, cum? au înghițit în sec patrioţii lui Grindeanu. Şi au plecat cu coada între picioare. Aşa că, dacă vreţi să vă distraţi, întrebaţi-l pe Sorin Grindeanu pe pagina de Facebook cum e cu mutatul conturilor, mai susține Sergiu.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button