Politică

Kelemen Hunor: UMDR nu pleacă de la guvernare

Președintele UDMR susține că a discutat cu Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu și nu există „nicio intenție de a căuta o altă soluție guvernamentală”. Kelemen Hunor a precizat că actuala coaliție va rezista până în 2024, existând șanse „să fie o coaliție pe termen lung”.

„Nu există nicio intenție de a căuta o altă soluție guvernamentală. Am vorbit și cu Ciucă și cu Ciolacu. Nu există nicio intenție de a căuta o altă soluție guvernamentală. Am vorbit și cu Ciucă și cu Ciolacu. Eu înțeleg că unii vor să acopere anumite subiecte cu UDMR sau cu maghiarii. E o chestie absolut mizerabilă și previzibilă. Absolut orice se întâmplă sunt vinovați maghiarii. Eu cred că partenerii din coaliție au depășit mult acest lucru”, a declarat liderul UDMR la interviurile Digi24.

Kelemen Hunor se declară optimist în privința coaliției de guvernare actuală și susține că există șanse mari ca această să funcționeze pe termen lung.

„Vom avea coaliție actuală până în 2024 și șansele să fie o coaliție pe termen lung sunt mari”, a punctat acesta, potrivit sursei citate.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button