Economie

Preţul motorinei se apropie de pragul de 8 lei pe litru

Preţurile la carburanţi afişate, marţi, la staţiile Petrom, arată că diferenţa dintre motorină şi benzină a ajuns la 59 de bani pe litru. Deşi preţul benzinei a scăzut uşor, preţul motorinei se apropie de pragul de 8 lei/litru.

Potrivit sursei citate, Staţia Petrom de pe Şoseaua Virtuţii din Bucureşti, monitorizată de site-ul Economica, afişează pe data de astăzi un preţ al benzinei standard de 7,22 lei/litru, în timp ce preţul motorinei standard este de 7,81 lei/litrul.

Prin urmare, comparativ cu ziua de luni, benzina este mai ieftină la Petrom cu un ban pe litru, iar motorina costă cu cinci bani pe litru în plus.

Conform site-ului citat, ultima modificare de preţ a avut loc chiar luni, când benzina s-a ieftinit cu cinci bani pe litru.

La sfârşitul săptămânii trecute, vineri, preţul motorinei a crescut cu şapte bani pe litru, iar cel al benzinei a rămas nemodificat, asta după ce cu doar o zi înainte Petrom ieftinise benzina cu cinci bani pe litru.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button