Politică

Avocatul Piperea: Cu declarațiile sale de ghiocel prea-supusul Austriei oferă românilor încă un motiv pentru a-l demite

Avocatul Gheorghe Piperea scrie, pe Facebook, că prin declaraţiile făcute miercuri seara, de stoparea boicotului la adresa Austriei, total opuse cu dorinţele şi iniţiativele românilor, s-a oferit încă un motiv pentru suspendarea lui Iohannis.

„Cu declarațiile de ghiocel prea-supus Austriei, de ieri, Iohannis a oferit cetățenilor încă un motiv temeinic de demitere prin referendum. Numai că e nevoie de o decizie a Parlamentului, care să-l suspende din funcție.

Dacă democrația reprezentativă încă există în România, dacă nu a fost înlocuită total cu democrația non-reprezentativă carevasăzică, principalul partid din Parlament ar trebui să înceapă rapid procedura de demitere.

Numai că ghiocelul șef se susține pe țesătura de păianjen a statului profund, aliat al corporațiilor-dictator, și pe o pajiște întreagă de ghiocei cu epoleți sau cu fețe care mimează patriotismul și declarații patriotarde.

Așa fiind, cetățeanul care s-a săturat de supușenie trebuie să rupă total cu acest sistem.

Cum?

Presând pentru alegeri anticipate. Prin petiții, proteste, greva facturilor sau grevă fiscală.

Declanșând referendumuri locale de demitere a aleșilor locali, baza de susținere a “aleșilor” din Parlament.

Continuând boicotul la adresa Austriei și a Olandei, principalele instrumente ale segregării României în cadrul UE.

Pregătind alți candidați la prezidențiale, generale, locale și europarlamentare, complet diferită de prostocrații și de rujații actuali.

Așa făcând, semne bune anul ar avea”, a scris Piperea.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button