Politică

Ponta și Mocioalcă, întâlnire de taină azi dimineață în fieful lui Pandele

Fosta conducere din 2020 de la Pro România, adică tandemul Victor Ponta-Ion Mocioalcă, a pus țara la cale încă de la primele ore ale acestei dimineți, într-un local de fițe din fieful edilului Florin Pandele.

Victor Ponta, consilierul onorific al premierului Marcel Ciolacu, a servit cafeaua, în această dimineață, la Brasserie 41 de pe strada Erou Iancu Nicolae din Voluntari, alături de controversatul senator de Caraș-Severin Ion Mocioalcă, proaspăt impus de PSD în funcția de consilier la Curtea de Conturi a României.

Mocioalcă vorbește, Ponta ascultă și aprobă. Cine-i șeful?

Timp de aproximativ 40 de minute, cei doi politicieni au discutat pe un ton scăzut, de fapt mai mult Mocioalcă a vorbit, iar Ponta a ascultat și a aprobat dând din cap. Ce au pus cei doi la cale vom afla în zilele următoare, știind că Victor Ponta este extrem de guraliv și de „răspândac” în mass media, fapt pentru care a și fost botezat „Mickey Mouse”.

Oare liderul PSD Marcel Ciolacu știe de ce s-au întâlnit cei doi în această dimineață la un local de fițe din fieful lui Pandele?

Trebuie precizat că Ion Mocioalcă a fost secretarul general al partidului Pro România condus, încă, de Victor Ponta, dar în 2020 a fugit la PSD, de fapt a revenit în PSD, și a obținut încă un mandat de senator de Caraș-Severin.

Ion Mocioalcă este un politician controversat implicat în masoneria română despre care PUTEREA a scris de mai multe ori (Cine este geologul mason garantat de Ponta și impus de PSD în conducerea Curții de Conturi a României), fiind cel în fața căruia Sorin Grindeanu nu mișcă, iar cum Ponta este „frate„ de cruce cu Grindeanu… reiese clar cine e șeful.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button