Politică

Lucian Bode refuză să demisioneze după ce a compromis aderarea României la Schengen

Cei care încearcă să pună eșecul aderării României la Schengen în spatele guvernului ar trebui să se uite mai bine în oglindă înainte de a ridica piatra, să nu facă cumva jocul celor care și-au propus să destabilizeze această regiune, spune ministrul de Interne, Lucian Bode.

„Cei care încearcă să pună acest eșec în spatele guvernului ar trebui să se uite mai bine în oglindă înainte de a ridica piatra. Să nu facă cumva jocul celor care și-au propus să destabilizeze această regiune. Guvernul Nicolae Ciucă a luptat pentru acest obiectiv strategic de țară și va lupta în continuare. Niciun veto nu ne va putea pune la colț. În doalogurile sale, Seneca spunea un lucru care eu cred că se potrivește de minune situației actuale – nu e important ce anume suporți, ci în ce fel. Nu ne doboară nimic și nu ne dăm bătuți”, spune Lucian Bode la alegerile organizației PNL Sector 3, potrivit Mediafax.

El afirmă că dacă „unitatea și solidaritatea europeană a căzut un test important, într-un context în care trebuia demonstrat contrariul, îmi doresc ca unitatea liberală să fie mereu pe plus”.

Consiliul Uniunii Europene pentru Justiţie şi Afaceri Externe a decis admiterea Croaţiei în Spaţiul Schengen, anunţă Preşedinţia cehă a instituţiei, precizând că au fost respinse solicitările României şi Bulgariei.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button