Politică

Rareș Bogdan minte cu nerușinare! Manfred Weber, în pat cu dușmanul: a susținut poziția Austriei

Marea vedetă a PNL, vicepreședintele Rareș Bogdan, a susținut că Manfred Weber, liderul PPE, pleacă la Viena pentru a susține cauza României privind aderarea la Spațiul Schengen. În realitate, Manfred Weber a mers la Viena pentru o conferință în legătură cu războiul din Ucraina nicidecum pentru a susține aderarea României la Spațiul Schengen. După cum am observat cu toții Weber ataca mai abitir decât Austria, România și Bulgaria pe tema migrației ilegale.

Pițigoiul grupului de la Cluj are impresia că toți suntem proști în țara asta. În primul rând el să nu uite că este un măscărici ce a promis românilor tăierea pensiilor în 30 de zile și mai nou aderarea României la Spațiul Schengen. Niciuna din marile sale promisiuni nu s-a îndeplinit. Următorul mandat să sperăm că îl face din palatul soției de la Cluj. Cu așa oameni josnici și lipsiți de scrupule am ajuns unde am ajuns.

De ce acest individ nu spune românilor că regimul Iohannis a sabotat aderarea României la Spațiul Schengen?

De două luni de zile se știa că Austria se opune aderării noastre la Schengen. A spus-o chiar Rareș Bogdan cu gurița lui. Acum înțelegeți tăcerea complice și banditismul regimului Iohannis?

Banii din Fondul de Securitate Internă au fost furați. Primul punct pus pe masă de Austria. Cu acești bani trebuia securizată frontiera de stat a României să nu mai intre traficanții cu avioane de țigări și bărci pline cu cocaină. Fondul de Securitate Internă devalizat de oamenii regimului Iohannis este celebrul EADS. Punct.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button