Economie

Ce salariu mic câștigă o casieriță în magazinele Profi din București, acum, în 2022

Lanțul de supermarketuri Profi avea aproximativ 16.000 de angajați în urmă cu un an. Iată care este ultimul salariu oferit de un supermarket Profi, din zona Calea Victoriei, București.

Tot ce trebuie să faci este să îți trimiți cv-ul pe site-ul pentru angajări, iar dacă ești punctual, serios și te încântă ideea de a lucra într-o echipă, poți fi noul angajat al acestui lanț de supermarketuri, însă salariul nu este tocmai atractiv.

Un lucrător comercial primește un salariu 1.450 de lei net pe lună, în timp ce un casier ajunge 1.850 de lei net pe lună, plus tichete de masă în valoare de 440 de lei lunar.

La începutul anului, un șef de magazin,  în funcție de localitate, primea între 2.800 și 4.200 de lei, la care se adaugă tichete de masă și bonusuri în funcție de vânzări.

Un șef de tură primește în jurul a 3.000 de lei, la fel ca un project manager, la care se adaugă tichete de masă de 400 de lei pe lună.

Un vânzător / casier angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 25 de ani, câștiga în ianuarie 2021 un salariu lunar net de 2.200 de lei.

Un lucrător comercial angajat full time în Brașov, cu o experiență în domeniu de trei ani, câștiga în aprilie 2021 un salariu lunar net de 1.900 de lei, un bonus de 700 de lei pe lună și tichete de masă de 350 de lei lunar.

Un casier angajat full time în Cluj-Napoca, cu o experiență în domeniu de trei ani, câștiga în martie 2021 un salariu lunar net de 1.600 de lei.

Ce salariu primesc angajații Lidl

În cazul Lidl, amintim că lanțul de magazine a anunțat că de la 1 martie că a majorat salariile.

Astfel, cel mai mic venit brut al unui vânzător de la această dată este în medie de peste 4.400 lei, respectiv 2.700 lei net. Prin urmare, un vânzător care lucrează de patru ani în cadrul companiei va avea un salariu mediu brut de cel puțin 5.100 de lei brut.

Majoritatea rețelelor de supermarketuri se află în medie în apropierea acestui prag de 3.000 de lei, potrivit datelor Institutului Național de Statistică (INS).

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button