Politică

Cu un președinte eșuat, ce poți face? 8 decembrie, zi de doliu pentru regimul Iohannis

România este un stat eşuat. Principalul vinovat este chiar preşedintele Iohannis, care a adoptat principiul „obedienţa, nu competenţa”.

S-au adunat multe evenimente care demonstrează că Iohannis a avut dreptate. Este momentul să discutăm şi cum s-a ajuns aici. Obedienţa nu competenţă, principiul practicat de Iohannis şi de ceilalţi fruntaşi politici, aceasta este boală politicii româneşti care ne-a adus aici. România nu va adera la Spațiul Schengen, joi, la consiliul JAI. Încă un merit al președintelui eșuat și al diplomației române pline de sinecuri.

8 decembrie va fi o zi neagră, de doliu, pentru naţiunea română aflată sub patronajul președintelui eșuat, Klaus Werner Iohannis.

preşedintele Iohannis n-a scăpat de „puterea îţi ia minţile”. Acum crede că ştie cel mai bine de ce are nevoie România, că este mai pregătit şi mai inteligent decât tot restul românilor, că deciziile sale trebuie executate fără crâcnire de către toţi românii.

Ce blestem o fi pe capul românilor, să alegem mai tot timpul astfel de conducători?

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button