Politică

Marcel Ciolacu a trecut prin școală ca gâsca prin apa. Șefi la partid, analfabeți cu diplome

România a ajus să fie condusă de analfabeți cu diplome. Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a devenit cunoscut opiniei publice prin declarațiile sale aberante demne de un elev de clasa a patra, care nu prea a trecut pe la școală. Nici la limba română Marcel Ciolacu nu stă foarte bine. Aici se întrece cu premierul Ciucă, un alt analfabet cu multe diplome.

Marcel Ciolacu s-a născut pe 28 noiembrie 1967 în Buzău. Marcel Ciolacu încasează pensie de revoluționar, dar la Revoluție el ar fi fost sub plapumă la Buzău, de aici și dosarul penal de la DNA. Marcel Ciolacu nu a muncit nicăieri până la 29 de ani, fiind cunoscut ca covrigarul din Piața Mare de la Buzău, prin natura afacerilor familiei. De atunci a muncit doar la stat. A trăit pe banii românilor.

În CV-ul afișat pe site-ul Camerei Deputaților, Ciolacu a absolvit în 1995 Facultatea de Drept a Universității Ecologice din București, deși facultatea respectivă a primit autorizație provizorie în luna mai 1995. Studiile la această universitate sunt egale cu zero pentru că nu era acreditată.

De asemenea, între anii 2008 și 2009, liderul PSD a urmat un curs de perfecționare în domeniul securității și apărării naționale la Colegiul Națioanal de Apărare din București, catalogat de presă drept „fabrică de diplome pentru politicieni”, dar nu a reușit să îl termine fiind dat afară de la cursuri.

Ca să nu rămână un nimeni în drum, ca orice analfabet din politica românească, Marcel Ciolacu a ales SNSPA pentru a primi o diplomă la plic. Între anii 2010 și 2012 Ciolacu a studiat un masterat în managementul sectorului public la SNSPA.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button