Politică

Digi24, la fel ca Securitatea: Simion, ciocu’ mic că te arestăm!

Digi24, wc-ul public al regimului Iohannis, lansează un nou atac mizerabil la adresa liderului opoziției, președintele AUR George Simion. Digi24 îi transmite voalat lui Simion să stea în banca lui, altfel s-ar putea trezi în spatele gratiilor. Amenințările sunt cât se poate de serioase având în vedere că Poliția Română i-a mai creat un dosar de poliție politică liderului AUR.

Amenințările lansate la postul UM Digi24 la adresa lui George Simion vin în urma vizitei sale la ministerul Energiei, minister condus de Virgil Popescu. George Simion a dorit să îi pună câteva întrebări în legătură cu celebra taxă pe soare și prețul piperat al carburanților. În schimb, Virgil Popescu s-a încuiat în birou, refuzând să mai participe la conferința de presă.

Securitatea n-a murit doar puțin s-o hodinit

Gelu Duminică, cunoscut al platourilor UM DIGI24 spune că liderul AUR George Simion ar fi fost arestat pe loc, în alt context, pentru modul în care s-a purtat cu ministrul Energiei, Virgil Popescu.

„Într-un alt context, Dl Simion nu ar fi putut face ceea ce a făcut azi. Ar fi fost luat pe sus și dus direct în inchisoare. Sau deportat. Eu unul iau partea bună din spectacolul mizerabil pe care l-am văzut azi. Îmi confirmă că trăim într-un stat democratic unde încă poți protesta. Un stat imperfect, dar democratic. Bine, nici nu poți spune felului simionicesc de comportament ”protest”, ci mai degrabă circ. Democrația și libertatea de exprimare aduc cu sine, însă, și oameni care abuzează de acest drept”, spune Duminică.

George Simion a fost deportat și interzis în Republica Moldova cu acordul puterii de la București. Acum aflăm de la oficiosul puterii că George Simion ar trebui arestat și deportat din România. Aceste afirmații sunt extrem de periculoase, fapt ce ne aduce aminte de regimurile de tristă amintire.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button