OpiniiPolitică

Mai sunt patru zile: Faraonul de la Cotroceni tace mâlc – Schengen, visul unei nopți de iarnă!

România și aderarea la Spațiul Schengen ne arată din nou marginea prăpastiei, locul unde au dus țara politicienii bandiți puși pe jaf și distrugere. Am ajuns o țară minoră, căzută rușinos la examenul de capacitate în fața Europei din cauza unei clase politice pline de secături.

Șansele noastre de aderare la Spațiul Schengen sunt infime având în vedere opoziția acerbă a Austriei și tăcerea faraonului de la Cotroceni, Klaus Werner Iohannis. I-am suportat opt ani de batjocură acestui bandit ce nu întinde nici mâna unor români demni. Dacă, azi, Papa pupă picioarele sărmanilor, tâlharul de la Cotroceni nici nu vrea să fie atins de cei mai buni dintre români.

Acest individ de cea mai joasă speță nu este regele Iohannis, ci un abuzator ce scufundă corabia precum Carol al II-lea în pragul celui de-al doilea război mondial. În jurul său roiesc, precum muștele, cele mai mari secături analfabete ale acestui neam.

Mai sunt patru zile și nimeni nu spune nimic despre aderarea noastră la spațiul Schengen. Regele luciferian de la Cotroceni tace precum faraonii egipteni. Românii habar nu au dacă o să fim primiți sau nu în Schengen. Subiectul este trecut la și altele de presa sistemului. Bulgarii sunt indignați, lansează acuzații la adresa abuzatorilor occidentali. În România, Administrația Prezidențială a intrat în silenzio-stampa împreună cu toată gloata de analfabeți din PSD și PNL.

Cancelarul Karl Nehammer a declarat, sâmbătă, presei la Viena că Austria ”nu îşi dă consimţământul pentru extinderea spaţiului Schengen către România şi Bulgaria”, acceptând doar aderarea Croaţiei.

Austriecii ne-au jefuit țara în ultimii 20 de ani în parteneriat cu această clasă politică trădătoare de țară patronată de Klaus Werner Iohannis. Ei ne acuză de fluxurile de migranți care trec prin România și Bulgaria, fapt nejustificat și extrem de periculos având în vedere că polițiștii bulgari și-au dat viața pentru a apăra frontiera externă a Uniunii Europene.

Cum spun bulgarii, Occidentul nesătul vrea să ne păstreze ca și colonii pentru forță de muncă ieftină. Adevărul e dur, dar asta o vezi în ochii românilor din diaspora.

Ei nu și-au uitat țara. Poate că nu au o educație aleasă, ascultă manele, mai fac câte un scandal, dar niciodată nu au uitat să iubească România. De 1 decembrie ei au sărbătorit cum au crezut de cuviință ziua națională a României. Diaspora românească a trimis acasă peste 100 de miliarde de euro, mai mult decât orice investitor de carton aterizat pe plaiurile mioritice. România trăiește cu ajutorul acestui popor cu coloană vertebrală.

Diaspora română este cea care suferă din cauza acestui Schengen blestemat. Ei sunt cei care stau la cozile umilinței, nu faraonul de la Cotroceni și cloaca lui mafiotă. Acest popor demn suferă din cauza acestor secături pe mânile cărora a încăput țara de 33 de ani. Nu avem bărci de salvare pentru Basarabia, Bucovina și milioanele de români plecați peste mări și țări pentru un trai mai bun, totul din cauza regimului Iohannis.

Clasa noastră politică este plină de nevertebrate demne de dispreț. Căderea aderării noastre la Spațiul Schengen este similară cu căderea regimului Iohannis. ”Capul lui Moțoc” trebuie pus pe masă. Ajunge! E timpul să facem o schimbare.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button