Internațional

Donald Trump Jr. sugerează oprirea finanțării Ucrainei

Fiul cel mare al fostului preşedintelui american Donald Trump a criticat pe Twitter faptul că Ucraina primește bani fără să dea socoteală pentru ceea ce face.

  • „BREAKING: Zelenski interzice Biserica Ortodoxă Ucraineană. Guvernul lui a descins, de asemenea, la bisericile ortodoxe și a arestat preoți. Este un susținător al libertății. Hai să-i trimitem încă 100 de miliarde de dolari fără să aibă vreo responsabilitate”, a scris Donald Trump Jr.

Statele Unite vor oferi Ucrainei un nou ajutor financiar în valoare de 4,5 miliarde de dolari, a anunţat pe 22 noiembrie secretara Trezoreriei SUA, Janet Yellen.

Potrivit unui comunicat semnat de Janet Yellen, noul ajutor financiar american, ”combinat” cu ajutorul militar pe care SUA îl oferă Ucrainei, este un instrument important în ”rezistenţa” acestei ţări în faţa invaziei ruse.

Asistenţa financiară a SUA pentru Ucraina ajunge astfel la 13 miliarde de dolari, precizează secretara Trezoreriei SUA, care însă îndeamnă şi ”alţi donatori să sporească asistenţa pentru Ucraina”.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button