PoliticăȘtirile 60m.RO

George Simion anunță proteste: Vlad Voiculescu apără interesele Big Pharma. Zero măsuri după incendiul de la Matei Balș

George Simion anunță că va continua protestele împotriva actualului ministrul al Sănătății deoarece, până în acest moment, Vlad Voiculescu nu a luat nicio măsură după incendiul de la Matei Balș, în urma căruia 15 pacienți au decedat.

Liderul AUR susține să sunt interese mari ca Vlad Voiculescu să rămână în funcția de ministru, inclusiv din sfera Big Pharma.

„Trăim într-o dictatură militară în continuare. Am văzut că suntem conduși de Arafat și ISU. Am văzut că nu are nimeni voie să-i ceară demisia lui Voiculescu. Noi permanent luăm atitudine, protestăm față de ceea ce se întâmplă în socientate. Am văzut că ministrul Sănătății nu a venit cu măsuri după tragedia de la Balş. O să continuăm seria de proteste la adresa ministrului Voiculescu și a coaliției.

Vedem că sunt interese mari să ramana ministrul Sănătății, 6% din buget va merge la Ministerul Sănătății. Ce va face domnul Voiculescu cu aceşti bani? Îi direcționeaza către grupurile mari de industrie farmaceutică.

De 31 de ani plătim taxe, impozite, asigurări de sanatate și nu vedem nicio îmbunătățire în sistemul sanitar. Nu e in interesul românilor să-l aiba pe Voiculescu ministru. Noi suntem singurii care ținem cu românii. O mare parte din bugetul țării merge către Ministerul Sănătăţii și noi murim în spitale. AUR stă ca un ghimpe pentru sistem” a declarat liderul AUR la România Tv.

Back to top button