Politică

Liviu Dragnea îl acuză pe Grindeanu: E un turnător! A sifonat tot la DNA

Fostul lider al social-democraţilor Liviu Dragnea l-a acuzat, la Realitatea Plus, pe ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, că l-ar fi turnat în faţa procurorilor DNA în dosarul vizitei pe care cei doi au avut-o în Statele Unite.

“E un denunţător. A spus că el crede că eu am vrut să ajut pe cineva. Dacă ştii ceva, spune, dar spune adevărul, nu minciuni. Aici e vorba de caracter. Aşa, cu mine, au fost mulţi la pescuit”, a precizat Dragnea.

Redăm un pasaj din dialogul dintre Dragnea şi Anca Alexandrescu:

Alexandrescu: Grindeanu pe cine a vrut să denunţe în dosarul vizitei în SUA?

Dragnea: E un denunţător. Pe mine.

Alexandrescu: A dat declaraţii? A făcut denunţ scris? Ce a scris acolo?

Dragnea: O prostie. A spus că el crede că eu am vrut să ajut pe cineva. Dacă ştii ceva, spune, dar spune adevărul, nu minciuni. Aici e vorba de caracter. Aşa, cu mine, au fost mulţi la pescuit.

Alexandrescu: De ce l-aţi pus şef la ANCOM?

Dragnea: Pentru că am prostul obicei să îmi ţin cuvântul. Cu toate lucrurile urâte pe care le-a spus despre mine, eu mi-am ţinut cuvântul. Ăsta e omul, dar mi-l asum. E una din greşelile mele, ca şi Dăncilă.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button