Politică

Marius Lulea(AUR): partidele reprezintă oficii de plasare a forței de muncă prost calificate

Marius Lulea este inginer, antreprenor dar și vicepreședinte al AUR. Acesta susține că la momentul de față partidele nu mai răspund rolului constituțional ce le-a fost rezervat și au devenit oficii de plasare a forței de muncă prost calificate.

„Estimăm că aproape jumătate de milion de români din cei care lucrează la stat au fost aduși acolo de către partidele politice.

Vorbim de persoane fără minimă experiență pentru greutatea posturilor pe care le ocupă, de cele mai multe ori persoane de slabă pregătire care nu au muncit în economia reală nici o singură zi.

Aceste persoane căpușează instituțiile statului român, le parazitează. Acesta este motivul pentru care profesorii, doctorii, polițiștii sau militarii au salarii mici , în ciuda faptului că România este o țară bogată.

Aceste persoane nu au nici o răspundere față de români sau chiar față de partide. Dacă partidul se prăbușește atunci ei își caută repete un alt partid, o altă barcă pe care să urce și să o scufunde”.

Marius Lulea susține că acest lucru Afectează grav și mediul privat, incapabil să se dezvolte în interiorul unui stat care nu oferă nimic.

„Acești oameni generează corupție și multă birocrație. Datorită acestui lucru sume importante de bani de la bugetul de stat se pierd și nu ajung în economia reală.

Avem o țară anchilozantă de acest sistem politico- economic.

Partidele arată ca o rețea de crimă organizată, probabil de aceea și vedem așa de multe arestări”.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button