Știrile 60m.RO

Florin Negruțiu, despre bonul de cumpărături al premierului Ciolacu: „Așa a reușit și Ion Iliescu să ne păcălească de trei ori”

Florin Negruțiu a comentat la Matinalii Digi FM bonul de cumpărături în valoare de 93 de lei al premierului Marcel Ciolacu postat pe contul său de Facebook.

În luna septembrie, premierul declara presei că poate face „cumpărături consistente” cu 100 de lei. Marcel Ciolacu a amintit de această declarație și a prezentat bonul de cumpărături. Premierul a cumpărat 350 de grame de salam, o bere la 0,5 litri, 800 de grame de ceapă galbenă, 1,1 kg de mere golden, 0,5 kg de cartofi albi, un castravete, o salată verde, 10 ouă, 140 g de iaurt, 300 g de telemea de oaie, 500 g de pâine, un litru de ulei, o conservă de 200 g pateu, 1 kg de zahăr.

„De ce a făcut domnul Ciolacu lucrul ăsta, pentru că vine perioada aia magică pentru toți românii. Ea vine din 4 în 4 ani ca olimpiada de vară, campionatul European de fotbal și anul bisect. Din 4 în 4 ani vine un nou an bisect și la anul vine domnul Ciolacu să ne ceară votul că sunt alegeri în România. Și atunci consultanții de la partid și de la guvern au zis să-l scoată pe domnul Ciolacu din pantofii lui italienești de 1500 de euro. Nu merge să te duci la piață cu pantofi italienești de 1500 de euro. Așa că l-au pus în târlici, i-au dat plasa în mână și l-au trimis să facă piața. De ce? Pentru că domnul Ciolacu trebuie să fie în alegeri Vecinu’ Marcel. Ăsta este personajul pe care îl va juca tot anul ăsta și anul viitor. Vecinul Marcel de la doi, nea Marcel, Vecinul bun la toate, își face piața, calcă, spală, își duce copilul la grădiniță, nu la afterschool că nu e românesc”, a comentat Negruțiu la Matinalii Digi FM.

Jurnalistul este de părere că Marcel Ciolacu va continua să facă tot felul de stand up-uri electorale, de momente umoristice în ideea că este dintre noi.

„Și este mai sărac și mai cinstit decât însuși Ion Iliescu. Pentru că așa a reușit Ion Iliescu să ne păcălească de trei ori. O să ne convingă și domnul Marcel Ciolacu că este sărac și cinstit și că poate trăi din 100 de lei. Acuma, realitatea este că domnul Ciolacu totuși conduce acest partid al bogaților, care din 4 în 4 ani cerșește voturile săracilor. Că de-asta îl bagă în târlici consilierii pe domnu l Ciolacu, că doar nu se va duce la Marriott să ceară meniul cel mai scump. Probabil o să-i vedem și pe alții în guvern făcând lucrul ăsta”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button