JUSTIȚIE

Într-un an de mandat, Predoiu a reușit să pună justiția pe butuci

Cătălin Predoiu se laudă cu marile sale realizări într-un an de mandat. Ministrul Predoiu, fosta slugă a Elenei Udrea, ne arată doar chipul frumos al monedei, dar ascunde fața urâtă a justiției, cea îmbrăcată în haine zdrențuite și plină de bube ca o ciumată.

Ridicarea MCV nu are legătură cu activitatea lui Predoiu la Ministerul Justiției, poate doar articolul de lege prin care Constituția României devine facultativă, hârtie de șters la fund pentru mafia din justiția română. MCV a fost și va rămâne în istorie doar un act de șantaj al Bruxelles-ului împotriva României. Ridicarea MCV este doar un premiu de consulare pentru respingerea aderării noastre la Spațiul Schengen.

În ultima lună, mafia din justiție e pusă pe picior de plecare. Asistăm la cel mai mare act de sabotaj și trădare a magistraților din ultima sută de ani. Mii de magistrați se îngrămădesc la pensii speciale de teamă că vor pierde beneficiile grase oferite de partidele sistemului.

Magistratura românească a devenit o plagă a societății

Românul a ajuns să nu mai aibă încredere în justiție. Deciziile de la o instanță la alta sunt ca la loterie. Nu mai avem echitate în actul de justiție și se ajunge la proverbul românesc: ”cine fură azi un ou, mâine va fura un bou.”

Șmecherii sistemului primesc decizii blânde, în general cu suspendare sau un an doi de pușcărie, în timp ce omul care fură o găină de foame primește șapte ani. Justiția și-a pierdut rolul în stat. Cam astea sunt marile performanțe ale celui care căra poșetele Elenei Udrea.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button