Politică

Mita pentru Schengen? Iohannis se întâlnește cu șeful OMV

Ministrul de Interne al Austriei a declarat că România nu va fi primită în Schengen, iar Austria se va opune prin persoana sa la votul din consiliul JAI de pe 8 decembrie. Având în vedere că Austria a jefuit România de resurse în ultimii 20 de ani se pare că va aplica aceeași strategie și pentru primirea noastră în Schengen.

La aderarea în UE fiecare a vrut câte ceva, dar austriecii au fost primii jefuitori ai țării: OMV, BCR și alte afaceri mai mici sau mai mari. Le-am dat fără să clipim. Acum ridică, din nou, glasul la noi pe motiv de Schengen.

Klaus Iohannis este dispus să facă plata pentru că nu dă de la el din buzunar ci din buzunarul românilor.  Klaus Iohannis îl primește luni la Palatul Cotroceni o delegație a OMV Petrom, condusă de Alfred Stern, director general executiv al OMV și președinte al Consiliului de Supraveghere al OMV Petrom. Atât s-a putut. Statul eșuat.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Un comentariu

  1. E timpul ca romanii sa nu mai fie idiotii si slugile UE, SUA si NATO.
    E timpul sa puna piciorul in prag si sa aratam demnitate.
    Romania sa-si retraga votul pentru aderarea Suediei si Finlandei la NATO si sa spuna:
    „Nu vrem Suedia in NATO”.
    Apoi, votul pentru aderarea Suediei si a Finlandei la NATO, sa fie dat doar dupa intrarea Romaniei in Schenghen.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button