Politică

Giorgia Meloni, dă o replică tăioasă criticilor care îi reproșează că a luat-o pe fiica ei de șase ani la summitul G20 în Indonezia

“În drum spre casă, după două zile de muncă neîncetată pentru a reprezenta cât mai bine Italia la G20 din Bali, am dat peste o dezbatere incredibilă despre dacă a fost sau nu corect să-mi iau fiica cu mine în timp ce eram plecat pentru patru zile. Întrebarea pe care trebuie să o adresez liderilor acestei dezbateri pasionale este: deci credeți că modul în care fiica mea ar trebui să crească este treaba voastră? Pentru că iată care sunt veștile: nu este. Am dreptul de a fi mamă așa cum cred eu că este potrivit și am dreptul de a face tot ce pot pentru această națiune fără să o lipsesc pe Genevra de o mamă.

per ca acest răspuns să fie suficient pentru a vă face să vă ocupați de chestiuni mai relevante și mai apropiate de competența voastră.” a scris Meloni pe pagina ei de Facebook.

„Există un timp pentru muncă și un timp pentru îngrijirea copiilor. Acestea nu se pot suprapune la un G20 în Bali” a scris cotidianul La Republicca, iar în La Stampa, un editorialist a opinat că Meloni ar fi trebuit să își lase fiica acasă și să îi spună: „Îmi pare rău, dar mami salvează Italia”.

Meloni care a fost singura femeie lider prezentă la Bali a făcut mult caz de statutul ei de mamă; la un miting în campania electorală, a strigat: „Sunt Giorgia, sunt femeie, sunt mamă, sunt creștină”.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button