PoliticăRepublica Moldova

Maia Sandu și interconectarea energetică cu România: A preferat India cu riscul de a lăsa Moldova în beznă

În contextul bombardamentelor rusești Republica Moldova ar putea rămâne în beznă. Mai bine de o oră țara a rămas fără curent electric. În cazul în care rușii vor decide să bombardeze linia Isaccea Vulcănești care trece prin Ucraina, Moldova va rămâne fără curent electric.

Acesta este doar meritul Maiei Sandu și al guvernului său pentru că au preferat să dea banii unei firme dubioase din India în detrimentrul firmelor românești. Momentan lucrarea indienilor este în aer și moldovenii ar putea rămâne fără curent electric în prag de iarnă.

Maia Sandu a plătit 260 de milioane de euro unei firme fantomă din India cel mai probabil pentru a bloca interconectarea energetică cu România. Compania indiană KEC International, ar avea două proiecte similare în Kârgâzstan și nici măcar unul nu l-au dus la bun sfârșit.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button