Internațional

Publicista americană Candace Owens: I-am dat 50 de miliarde de dolari lui Zelenski. De exact 50 de miliarde au cumpărat oligarhii ucrainieni proprietăți în Elveția

Publicista americană Candace Owens acuză că cele 50 de miliarde de dolari date Kievului de către SUA au fost deja cheltuite pe proprietăți imobiliare în Elveția, relatează Pravda.ru.

„Doar de curând i-am dat lui Volodimir Zelenski 50 de miliarde de dolari, dar acum el cere mai mult”, s-a indignat Owens la postul american de televiziune Fox News.

Potrivit spuselor sale, este exact suma de bani folosită de oligarhii ucraineni în ultimele trei luni pentru achiziționarea de imobiliare în Elveția. Jurnalista este convinsă că ar trebui trimisă o comisie specială în Ucraina pentru a clarifica pe ce a cheltuit Kievul banii americani.

Candace Amber Owens Farmer (n. 29 aprilie 1989, StamfordConnecticutSUA) este o scriitoare conservatoare, prezentatoare de talk-show, comentatoare și activistă. În 2021, s-a alăturat companiei The Daily Wire⁠(d)unde este gazda emisiunii Candace, un podcast care dezbate subiecte politice.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button