PoliticăRepublica Moldova

Breaking News: Rușii ar fi bombardat linia electrică Isaccea-Vulcănești: R. Moldova a rămas fără curent. Bombardamente puternice în Ucraina

În mai multe regiuni ale Republicii Moldova s-au produs întreruperi de energie electrică. Curentul electric din Româina spre Republica Moldova care vine prin rețeaua Isaccea – Vulcănești a fost întrerupt. Indicatorul arată 0. Aceasta, în timp ce presa din Ucraina comunică despre bombardamente în masă în mai mult orașe. Mai multe cartiere din sectorul Buiucani au rămas fără curent. La fel și locuitori ai raionului Ialoveni.

Potrivit informațiilor publicate pe site-ul moldelectrica.md, Moldova a încetat să primească energie electrică din România.

Consiliera din cadrul Ministerului Infrastructurii și Dezvoltării Regionale Elena Boboc a menționat că se încearcă să se afle care este situația.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button