OpiniiPolitică

Guvernul ne tratează ca pe niște suboameni: În loc să mărească pensiile și salariile ne promit 100 de lei pe lună mită electorală la iarnă

De 33 de ani partidele mafiote care stăpânesc România, PSD, PNL și UDMR ne tratează ca pe niște suboameni preluând modelul de subjugare inventat de Securitate în anii 80 ai secolului trecut. Ciucă și Ciolacu, ca doi urmași de drept ai FSN și ai lui Ion Iliescu ne promit 500 de lei mită electorală la iarnă, în loc să ne mărească pensiile și salariile.

Acești bandiți ce distrug țara de 33 de ani ne consideră ultimii oameni cu care fac ei ce vor în prag de alegeri. Mita electorală de 500 de lei/(100 lei lună) ar urma să intre pe card, sumă din care vor putea fi plătite, la alegere, facturi la energie electrică, gaze, căldură, sau pentru lemne de foc.S

Statul român postdecembrist are la bază niște boli incurabile, prima fiind crima din ziua de Crăciun, apoi procesele fabricate din anii 90, mineriadele, crimele, telejustiția și privatizările frauduloase ale companiilor de stat. Statul postdecembrist este mort din fașă. România orbecăie după liniște ca o fantomă ce nu își găsește izbăvirea. Patronii postdecembrismului și urmașii lui de drept, PSD, PNL și UDMR împreună cu serviciile trădătoare de țară duc aceste boli incurabile în spate precum o cameră de spital plină de nosocomiale. Nimic nu se vede la suprafață din cauza presei mituite cu zeci de milioane de euro dar în cele din urmă ne ucide.

Asta face și Guvernul Ciucă-Ciolacu prin aceste măsuri criminale de sărăcire și menținere în captivitate a celor săraci. În accepțiunea Guvernului, românii sunt niște animale numai bune de folosit în alegeri precum o gloată ținută în lanțuri. Dacă nu revenim la umanitate și nu reușim să înțelegem aceste lucruri noi suntem părtași la prelungirea postdecembrismului și a bolilor lui incurabile ce ne ucid încet dar sigur.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button