Internațional

Erdogan, prima reacție după atentatul de la Istanbul: Toți cei vinovați de ce s-a întâmplat pe bulevardul Istiklal vor primi pedeapsa cuvenită

Preşedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, a declarat, duminică, după explozia sângeroasă de pe bulevardul pietonal Istiklal din Istanbul, că a fost un “atac perfid” şi că toţi cei vinovaţi vor da socoteală.

“Imediat după atacul perfid, au fost trimise echipe de salvare şi poliţişti, iar răniţii au fost transportaţi rapid la spitalele din zonă. Unităţile avizate ale statului nostru depun eforturi pentru a-i scoate la iveală pe autorii acestui atac perfid. Eforturile de preluare a controlului Turciei şi naţiunii turce prin teroare nu au avut succes, nu au şi nu vor avea succes. Poporul nostru să fie sigur că toţi cei vinovaţi de ce s-a întâmplat pe bulevardul Istiklal vor primi pedeapsa cuvenită”, a spus Erdogan, potrivit Sabah.

Preşedintele a precizat că patru oameni au murit la locul exploziei şi doi la spital şi că alte 53 de persoane au fost rănite

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button