Politică

André Ventura(CHEGA), la conferința AUR: Marxismul cultural a infestat școlile și universitățile din Europa și SUA. Din cauza UE suntem inundați cu imigranți

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR), prin Institutul de Studii Politice Conservatoare ”Mihai Eminescu”, a organizat în perioada 12-13 noiembrie 2022, la Palatul Parlamentului, conferința internațională ”Acea Europă în care credem”, la care vor fi prezenți lideri politici de prim rang și personalități publice din mai multe țări europene.

Liderul partidului Chega din Portugalia, Andre Ventura, a susținut la București în cadrul conferinței ”Acea Europă în care credem” că marxismul cultural a infestat școlile și universitățile din Europa și SUA. Andre Ventura a mai afirmat că Portugalia a fost invadată cu imigranți ilegali, pentru că aceasta este noua politică de colonizare a UE.

În numele poporului portughez cred că bătălia culturală este expresia corectă pentru a defini vremurile în care trăim acum și dacă vrem să înțelegem dimensiunea acestei bătălii culturale ar trebui să ne uităm la școlile noastre, la universitățile noastre, la campusurile noastre, nu doar în Europa, ci și în Statele Unite, dar acum ne concentrăm pe Europa.

Am fost și eu la rândul meu profesor universitar și când am început să predau mi-am dat seama foarte rapid cât de profund și cât de puternic ideologia de stânga este înrădăcinată în universitățile din țara noastră.

Foarte rapid putem vedea îndeaproape modul în care stânga, marxiștii, marxismul cultural a intrat mai profund în școli, în universități. Ce am făcut? Prea puțin, ca să fiu sincer. Și e vina noastră dacă nu am reușit, dacă în școli, în universități, în comunități, chiar și în biserici. Ne-am resemnat și am renunțat.

Când am înființat Chega am decis ca bătălia culturală va fi o bătălie fundamentală pe care ne-o asumăm.

Dacă vrem să controlăm viitorul, trebuie să ne controlăm tinerii. Nu în sensul comunist, ci prin ale oferi alegerea, libertatea, instrumentele pentru a se implica.

Pentru acum tinerii noștri nu sunt implicați în viitorul lor. Sunt otrăviți de discuțiile stinginse despre identitatea de gen, propaganda LGBT.
Trebuie să ne asumăm această luptă. Câștigăm acest război? Cred că îl pierdem.

Când mă uit la Europa astăzi, nu doar la țara mea Portugalia, sau Spania pe care o cunosc bine, sau Franța, Europa Occidentală. Dacă ne uităm la Europa Centrală sau de Est, putem vedea că pierdem acest război. Încercați să discutați o carte cu copii de 12 ani și o să înțelegeți de ce pierdeți războiul. Pentru că manualele de istorie de astăzi încearcă să ne influențeze copii.  Încercați să vedeți cum se încearcă să li se predea politica. Îi spun cetățenie, ca să sune bine. Dar apoi când ne uităm ce cuprind aceste manuale de cetățenie: numai propagandă stângistă.

Pierdem acest război și cu imigrație. Să vă spun. Vin dintr-o țară care, o parte bună a secolului XX a fost o țară de emigrație, ca și România, Italia, și Spania.

Cetățenii noștri au fost nevoiți să emigreze. Să găsească modalități de a supraviețui. Să găsească un loc de muncă bun, de a-și crea o familie. O comunitate. Asta face parte din istoria Europei după cel de Al Doilea Război Mondial.
Cei mai mulți dintre acești oameni și-au părăsit țara pentru a merge în altă țară, nu pentru a obține beneficii, prestații sociale, nu pentru a încerca să schimbe celelalte culturi, nu pentru a încerca să-și impună credința, cultura, ideologia. Ci ca să muncească, să construiască comunități,  să facă parte dintr-o comunitate. Nu să distrugă comunități. Au încercat să își ducă familia către o lume mai bună. Către o viață mai bună.

Dacă mergeți acum în Lisabona, în Porto sau în alte locuri din Portugalia, veți vedea cu proprii ochi că există locuri în care musulmanii sunt majoritari și în multe locuri este dificil că este să găsești pe cineva ca noi. Peste 10, 20 de ani  imaginați-vă ce se va întâmpla. La fel ca în Franța, Belgia, Germania.

Ne aflăm în prezent în postura pe care nu ne-am dorit-o. Inundați de imigranți ilegali. Anul trecut țara mea, alături de Suedia, au fost pe primele locuri în lume la acordarea cetățeniei.  Pur și simplu am zis tuturor veniți! Suntem atât de proști încât vă așteptăm, plătim pentru tot ce aveți nevoie și dacă vreți să ne distrugeți  sunteți bineveniți.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button