Politică

Claudiu Târziu(AUR), președintele Institutului Conservator „Mihai Eminescu”: Europa se află astăzi într-o fază de degradare, în primul rând morală, din cauza ideologiei neomarxiste și a politicilor distructive emanate de Bruxelles

Sâmbătă 12 noiembrie 2022, la Palatul Parlamentului din București, s-au deschis oficial lucrările Conferinței Internaționale „Acea Europă în care credem”, organizată de Institutul de Studii Politice Conservatoare „Mihai Eminescu” al  Alianței pentru Unirea Românilor.

Cuvântul de deschidere a evenimentului a aparținut domnului Claudiu Târziu, senator, președintele Institutului Conservator „Mihai Eminescu” și președintele Consiliului Național de Conducere al AUR. În expunerea sa, intitulată “Întoarecerea la normalitate”, Claudiu Târziu a pledat pentru armonizarea viziunilor, fixarea obiectivelor comune și urmărirea acestora printr-un plan de acțiuni  ale ansamblului formațiunilor conservatoare dintr-o Europă aflată astăzi într-o fază de degradare în primul rând morală, din cauza ideologiei neomarxiste, ajunsă acum la potențialul ei maxim și care stă la temelia politicilor distructive emanate de la Bruxelles .

„Conservatorii sunt cei mai conștienți de pericolul neomarxismului, care amenință și Europa, prin insinuarea în conducerea unor state, precum și la vârful Uniunii Europene. Pentru că doar conservatorii nu au abandonat valorile străvechi ale popoarelor lor și nu au pierdut contactul cu realitatea obiectivă, eisunt chemați astăzi să apere normalitatea și, acolo unde este cazul, să o restaureze. Noi, conservatorii europeni, suntem anticorpii contra bolii numite neomarxism. Iar renașterea mișcării conservatoare în Europa se datorează puternicului instinct de conservare a popoarelor. O revoluție conservatoare, în sensul întoarcerii la normalitate, a început de mai mulți ani în Polonia, Ungaria și în alte state europene. De curând, această revoluție conservatoare a obținut victorii istorice și în Italia și Suedia. Fără îndoială, în 2024, ea va învinge și în România.  Prin colaborarea noastră, a conservatorilor europeni, putem învinge în toată Europa. ” – a spus președintele Claudiu Târziu.  

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button